Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek a mi kis Könyvtárunkban!

 

Először is ejtsünk pár szót arról, mi is az a Démoni Tűz, amivel az oldal foglalkozik. Ez tulajdonképpen egy négy kötetesre tervezett sorozat, aminek központjában egyetlen nagy kérdés áll: Vajon lehet-e boldog egy szerelem, amit állandóan titkolni, rejtegetni kell és pillanatnyi szünet nélkül küzdeni érte.
Három nem mindennapi szerelmespár kapcsolatát követheted végig, akik állandó küzdelemben állnak a környezetükkel és sokszor önmagukkal is, miközben próbálják megtalálni és megtartani a boldogságot egymás oldalán, egy olyan világban, ahol angyalok és démonok küzdenek minduntalan, hogy megóvják, vagy épp elpusztítsák a körülöttük zajló harcról mit sem sejtő embereket.
A történet yaoi/slash vagyis férfi szerelem köré épül és vallási témákba is elég rendesen belegyalogol, ezért mielőtt olvasni kezdesz, még egyszer megkérlek, ha ezek közül a témák közül valamelyikkel nem vagy kibékülve, távozz! Az esetleges lelki sérülésekért és ellenérzésekért felelősséget nem vállalok semmilyen szinten, mindenki a saját felelősségére tartózkodik itt.

 

Ha megértetted a szabályokat és még mindig érdekel a történet akkor már nincs is más dolgod, mint kiválasztani, milyen témában szeretnél tovább olvasni és angyali könyvtárosunk, Uriel máris elvezet a megfelelő polcokhoz, hogy kedvedre válogathass a tekercsek között.

 

Jó olvasást!